Restauracja Big Bar

Nasze specjały

Nasze specjały z tablicy dziennej

Zupy:

krupnik, barszcz zabielany, fasolowa, jarzynowa, cebulowa, pieczarkowa, meksykańska, zbójnicka, porowa, kalafiorowa, krzepka, polewka żupańska, cygańska, węgierska, żołądki w rosole.

Zupy sezonowe:

barszcz z botwiny, chłodnik, grzybowa, jagodowa, szparagowa, koperkowa, szczawiowa.

Dania główne:

kotlet po wiejsku, świeżynka, wątróbka, kotlet płaczący, polędwiczka nadziewana, karkówka w warzywach, schab nadziewany, potrawka z kurczaka, schab w cieście, stek, zraz drobiowy, schab nadziewany pieczarkami, zraz wieprzowy, roladki drobiowe, żołądki drobiowe w sosie, kotlet devolaille, filet z kurczaka nadziewany szpinakiem.

Dania główne sezonowe:

pierogi z jagodami.